Andrew Greening Fotografie
Over mij

Ik ben Andrew Greening, zelfstanding ondernemer en liefhebber van fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in Nieuw-Zeeland, maar woon al geruime tijd in Haarlem. Fotograferen is mijn grote passie geworden. Vooral de mens als persoon proberen vast te leggen op foto is wat mij drijft.

Portfolio
Contact
Studio adres:
Lijndenweg 30D (ingang aan de Cruqusweg) Velsen-Noord
Tel: +31 6 50673080
Telefoon:
+31 6 50673080
Boekingen:
Populaire categorieën
Copyright Andrew Greening
waar het allemaal gebeurd

De Studio

Welkom bij deze rondleiding in mijn studio in Velsen-Noord (Beverwijk)
Ontdek de verschillende mogelijkheden die ik hier kan aanbieden, zie hieronder.

Studioadres is Lijndenweg 30D  in Velsen-Noord  (ingang aan de Cruqusweg)

Voor je allermooiste look

Visagie

Ik werk nauw samen met make-up, haar- en kledingstylist Femke Leunisse. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij TV, shows en magazines. Vooraf bespreekt zij met jou je wensen en geeft zij haar deskundig advies.

wel zo mooi in jouw style

Kleding

Kledingstylist Femke Leunisse heeft een uitgebreide collectie kleding voor jong en ouder in verschillende stylen. Vooraf worden de kledingwensen met je besproken en uitgezocht. Zelf kleding meebrengen kan natuurlijk ook en als er iets niet op voorraad is het mogelijk om dat te laten maken. Kleding-, make-up- en haarwissels tijdens de fotoshoot kan, ook dit wordt vooraf met je besproken.

Meer dan het doek en een camera

Fotostudio

Mijn prachtige studio ligt in Velsen-Noord,  Met de trein station van Beverwijk op 15 minuten lopen en gratis parkeren naast de deur is mijn studio makkelijk te bereiken. Ik biedt allerlei verschillende foto shoots aan. Of je nu op zoek bent naar foto’s voor je portfolio, je zakelijk profiel of gewoon voor je plezier, je bent bij mij aan het goede adres!

Meer Weten

of gewoon even praten