Andrew Greening Fotografie
Over mij

Ik ben Andrew Greening, zelfstanding ondernemer en liefhebber van fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in Nieuw-Zeeland, maar woon al geruime tijd in Haarlem. Fotograferen is mijn grote passie geworden. Vooral de mens als persoon proberen vast te leggen op foto is wat mij drijft.

Portfolio
Contact
Studio adres:
Lijndenweg 30D (ingang aan de Cruqusweg) Velsen-Noord
Tel: +31 6 50673080
Telefoon:
+31 6 50673080
Boekingen:
Populaire categorieën
Copyright Andrew Greening

Familie

Familie Fotoshoot:

De familie fotoshoot is een leuke belevenis voor de hele familie! Er is volop gelegenheid voor humor, spontaniteit en plezier. In het voorgesprek bespreken we samen wat jullie wensen zijn, qua stijl en locatie. Bij een buitenlocatie maken we samen een korte, ontspannen en ludieke wandeling langs prachtige plekjes die garant staan voor een geslaagde familie fotoshoot. Naast de familie fotoshoot hebben we ook tijd voor de gezinnen apart en losse portretten. Uiteraard  kunnen we de fotoshoot ook maken in een studio. Geen last van goed of slecht weer. Gewoon rustig de tijd nemen en de juiste poses aannemen voor jullie shoot. Je kunt de kleding aantrekken waar je jezelf het meeste op je gemak bij voelt.

 

Kleding Tips:

Het mooist zijn de wat lichtere kleuren en het liefst effen. Kies twee of 3 kleuren die bij elkaar passen en stem dit met elkaar af. Drukke prints, streepjes en logo’s raden we af omdat dit afleid. Het is niet zo dat iedereen effen kleding aan moet maar voorkom dat het een chaotisch geheel wordt. Denk ook aan de seizoenen: liever geen dikke winterse trui voor de een terwijl de ander een zomers hemdje draagt. Het komt jullie foto’s beslist ten goede als er vooraf met elkaar over nagedacht is en de kleding op elkaar is afgestemd.

 

Samenvatting:

Professionele daglicht fotostudio c.a. 120 minuten of op locatie.

Eigen kleding wissels mogelijk

15 digitale bewerkte foto’s

Kilometervergoeding in overleg afhankelijk van locatie

Prijs: € 250,-

 

 

Extra mogelijkheden:

Professionele Make-up-, Haar- en Kledingstylist  v.a.€ 125,-

Voor iedere extra foto’s inclusief bewerking digitaal: € 14,50

Extra geprinte foto’s  30/40cm  € 35,- p.st.

 

 

*Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.*

Standaard gebruikslicentie:
De foto’s mogen gebruikt worden voor publicatie op de website van de opdrachtgever en op sociale media. Daarnaast mogen de foto’s geprint worden voor persoonlijk gebruik. Commerciële toepassing is niet toegestaan.