Andrew Greening Fotografie
Over mij

Ik ben Andrew Greening, zelfstanding ondernemer en liefhebber van fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in Nieuw-Zeeland, maar woon al geruime tijd in Haarlem. Fotograferen is mijn grote passie geworden. Vooral de mens als persoon proberen vast te leggen op foto is wat mij drijft.

Portfolio
Contact
Studio adres:
Lijndenweg 30D (ingang aan de Cruqusweg) Velsen-Noord
Tel: +31 6 50673080
Telefoon:
+31 6 50673080
Boekingen:
Populaire categorieën
Copyright Andrew Greening

Met enorme trots kunnen wij melden dat er 5 portretten van ons te zien zijn in het Grand Café van Hotel Krasnapolsky te Amsterdam! Het was een hele eer om samen met Renee Kuipers deze opdracht te mogen uitvoeren voor de Kranaposky Hotel. De uitstraling moest sober en donker zijn, en een link hebben naar het heden. We hebben  iedere model een hedendaagse voorwerp laten vast houden, bv. een i-pad een koptelefoon enz.

Wij willen ook alle modellen bedanken die ons geholpen hebben om deze opdracht werkelijkheid te maken: Mark Stoelman, Tonny Kortekaas, Durk-Jan de Bruin, Nathalie Wijnen, Michelle Mulders, Enola van der Velde, Kessy Ovwighose, Pieter de Groot, Jermaine Fleur, Wouter Peters en Pa en Ma Greening

In 1856 arriveert de dan 22-jarige A.W. Krasnapolsky in Amsterdam. Met een kleermakersdiploma in zijn achterzak gaat de jonge kleermaker gretig aan de slag. Na een lange dag werken zoekt hij ontspanning in één van de koffiehuizen in de Warmoesstraat. In 1866 neemt hij een oud en vervallen koffiehuis over. In korte tijd groeit het café uit tot een van de beroemdste horeca gelegenheden van Amsterdam. Het nieuwe café is populair en de goede kwaliteit van het eten brengen het café faam. Tegenwoordig bestrijkt de nalatenschap van A.W. Krasnapolsky veel meer dan alleen een café. Echter, hoeveel er ook is veranderd, uitstekende kwaliteit, goede producten en een warme ambiance zijn ook in de eenentwintigste eeuw dé ingrediënten van Grand Café Krasnapolsky. Grand Café Krasnapolsky
01
Wouter Peters

Blijft supertof om hieraan meegewerkt te mogen hebben en dat ik in het Krasnapolski hang. Jammer alleen dat het glas nog steeds niet ontspiegeld is.

02
Mark Stoelmans

Te gek

03
Michelle

Bijzonder om hier tussen te mogen hangen.

04
FLY TO NOWHERE

Nullam sit amet mattis sem, ut hendrerit sapien. Mauris suscipit feugiat ante quis pellentesque.

05
ENJOY YOUR RIDE

Nullam sit amet mattis sem, ut hendrerit sapien. Mauris suscipit feugiat ante quis pellentesque.

06
NEVER GET BACK

Nullam sit amet mattis sem, ut hendrerit sapien. Mauris suscipit feugiat ante quis pellentesque.

Leave a comment

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create