Andrew Greening Fotografie
Over mij

Ik ben Andrew Greening, zelfstanding ondernemer en liefhebber van fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in Nieuw-Zeeland, maar woon al geruime tijd in Haarlem. Fotograferen is mijn grote passie geworden. Vooral de mens als persoon proberen vast te leggen op foto is wat mij drijft.

Portfolio
Contact
Studio adres:
Lijndenweg 30D (ingang aan de Cruqusweg) Velsen-Noord
Tel: +31 6 50673080
Telefoon:
+31 6 50673080
Boekingen:
Populaire categorieën
Copyright Andrew Greening
ontdek wat past bij u

Mogelijkheden

Op deze pagina heb ik voor u al mijn producten en diensten gespecificeerd.
Ontdek de verschillende mogelijkheden die ik  voor u kan aanbieden.

Per onderdeel kunt u drukken op de knop om meer informatie te tonen.

Staat er niet direct iets tussen voor u of heeft u een speciaal verzoek?
Neem gerust contact op met mij!

artistieke insteek

Fine Art

Ingetogen, spontane en tijdloze portretten neigend naar klassiek. Ben je op zoek naar een kunstwerk voor aan de muur waar je jarenlang of misschien wel generaties lang van kunt genieten, dan is dit echt iets voor jou!

Close-up en scherp

Portret

Na ons eerste contact over de shoot, bijvoorbeeld via mail, Facebook of telefoon bespreken we een datum en tijd. Jij bepaalt hoe je jezelf het liefste ziet.

Fijne portretten samen

Familie

De familie fotoshoot is een leuke belevenis voor de hele familie! Er is volop gelegenheid voor humor, spontaniteit en plezier.

Je mooiste momenten

Huwelijk

Trouwfoto’s die precies het verhaal van het moment tonen, zonder dat daar extra woorden voor nodig zijn. Foto’s die jullie je bruiloft keer op keer opnieuw laten beleven. Precies zoals je trouwdag was.

Professioneel en persoonlijk

Zakelijk

Social media is in ons leven geïntegreerd en speelt een steeds belangrijkere rol in de dagelijkse communicatie. Niet alleen privé maken we veelvoudig gebruik van Facebook, Hyves, Twitter en LinkedIn, zakelijk is een nog grotere groei zichtbaar.

 

Meer weten

of gewoon even kennismaken