Een geweldige fotoshoot gehad met mijn kinderen en hun partners. Heerlijk ontspannen in het mooie Elswout wandelen met prachtige foto’s als eindresultaat! Superblij mee!! Marjoleine Spaargaren

 

Ter gelegenheid van de trouwdag van mijn ouders hebben mijn zussen en ik portretfoto’s laten maken bij Andrew Greening! De sfeer tijdens de foto-sessie was zeer ontspannen en gezellig, waardoor er leuke spontane foto’s zijn ontstaan. Ook over de kwaliteit van de foto’s zijn wij zeer tevreden! Anita Brouwer

 

Ik heb Andrew gevraagd een profielfoto te maken voor de website van mijn pedicurepraktijk, omdat ik vind dat een professionele foto een toegevoegde waarde heeft voor mijn bedrijf. En Andrew heeft dit ook professioneel aangepakt. Andrew had een goed idee voor de locatie en heeft de sfeer die ik wilde goed vast weten te leggen. Marijke Bos

 

Andrew is creatief en weet d.m.v. de juiste belichting, apparatuur en pose suggesties prachtige foto’s te maken. Het is mooi om te zien dat hij doorgaat tot die ene perfecte foto geschoten is. Zeer tevreden met het eindresultaat, ik zal Andrew zeker aanbevelen in de toekomst. Bas de Vries

 

Op een ongedwongen en leuke manier heeft Andrew mijn gezin erg mooi en leuk op de foto gezet. Andrew is in staat verrassende details te laten zien in zijn manier van fotograferen. TOP! Jan Westland

 

De foto’s van Andrew hebben mij op een manier neergezet die ik niet kende: luchtig, vrolijk en toegankelijk. Ik weet dat dat flauw en zweverig klinkt, want ik ben een vrolijk en extravert persoon, maar op foto’s verstrak ik, of heb een onderkin. Kortom altijd gedoe! Juist door de interactie met Andrew tijdens de shoot, ontspande ik en lachte ik oprecht. Dat kan je zien aan de ogen in m’n foto’s, Ik heb werkelijk een hele mooie set foto’s gekregen, waarop ik sterk en zonder onderkin sta. Dankbaar voor de positieve reacties, temeer omdat ik ze professioneel gebruik als zangeres. Ik raad Andrew iedereen van harte aan, een top fotograaf.! Anita Sanders, zangers bij JukeboxFromTheHeart

 

Een leuke fotosessie gehad met mijn kinderen bij Andrew Greening.De sfeer was ontspannen en dat is te zien aan de foto’s.De kinderen worden op een leuke manier benaderd, zodat de foto’s er “natuurlijk” uitzien. Zeer tevreden!! ‘’ Monique,
Monique

 

Wilt u ook graag een reactie schrijven? schrijf hieronder een reactie en hij zal spoedig toegevoegd worden alvast bedankt!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht