Andrew Greening Fotografie
Over mij

Ik ben Andrew Greening, zelfstanding ondernemer en liefhebber van fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in Nieuw-Zeeland, maar woon al geruime tijd in Haarlem. Fotograferen is mijn grote passie geworden. Vooral de mens als persoon proberen vast te leggen op foto is wat mij drijft.

Portfolio
Contact
Studio adres:
Lijndenweg 30D (ingang aan de Cruqusweg) Velsen-Noord
Tel: +31 6 50673080
Telefoon:
+31 6 50673080
Boekingen:
Populaire categorieën
Copyright Andrew Greening

Zakelijk

Nadenken over hoe je jezelf profileert op social media, is net zo belangrijk als voor bijvoorbeeld je website, huisstijl, bedrijfsstrategie, etc. Een goede foto is daar een onderdeel van. Mensen zien graag met wie ze contact leggen, met wie ze zakendoen. Een goede foto laat zien wie je bent, maar ook wat je bedrijf te bieden heeft.s.

U kunt bijna dagelijks terecht voor een profiel fotoshoot in de studio, maar ook op locatie is mogelijk. Tijdens deze shoot van maximaal 45 minuten, bespreken we eerst waar uw profielfoto voor gebruikt gaat worden en wat u met uw foto van uzelf wilt laten zien. Vooraf maakt u ook een keuze uit een donkere- of een lichtere  achtergrond en uit kleur- of zwartwitbeelden. Ik lever het beeld in het juiste formaat aan zodat u het zo kunt uploaden naar uw social mediaprofielen zoals linkedin, facebook, instagram.

 

Kosten voor deze profielfoto-shoot : € 85,00

Inbegrepen:

  • opnames in studio in Haarlem  ca. 45 minuten
  • vooraf: tips en kledingadvies.
  • vrije keuze van 1 beeld uit selectie van beelden
  • gekozen beeld wordt bewerkt en geretoucheerd
  • levering via email/Wetransfer
  • formaat beeld geschikt voor onmiddellijk gebruik op social mediaprofielen

Niet inbegrepen en in overleg zijn de extra bijkomende kosten op locatie.

Kleding tips:

Het mooist zijn de wat lichtere kleuren en het liefst effen. Kies twee of 3 kleuren die bij elkaar passen en stem dit met elkaar af. Drukke prints, streepjes en logo’s raden we af omdat dit afleid. Het is niet zo dat iedereen effen kleding aan moet maar voorkom dat het een chaotisch geheel wordt.

 

Extra mogelijkheden

Professionele Make-up-, Haar- en Kledingstylist  v.a.€ 50,-

Voor iedere extra foto’s inclusief bewerking digitaal: € 17.50,-

Extra geprinte foto’s  30/40cm  € 35,- p.st.

 NEEM CONTACT OP

*Alle bovengenoemde prijzen zijn ex btw.*

Standaard gebruikslicentie:
De foto’s mogen gebruikt worden voor publicatie op de website van de opdrachtgever en op sociale media. Daarnaast mogen de foto’s geprint worden voor persoonlijk gebruik. Commerciële toepassing is niet toegestaan.